Kategorie receptů
Salát s melounem a pršutem
Počet ingrediencí
11
Počet porcí
3
Sacharidy na jednu porci
14 g
Doba přípravy
15 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Nejdříve si připravíme dresink. Všechny na něj potřebné suroviny smícháme v misce (60 ml olivového oleje, 2 lžíce bílého vinného octa, 2 lžíce nasekané pažitky, 2 lžíce nasekané petrželky, 2 stroužky česneku, sůl, pepř). Meloun nakrájíme na půl měsíčky a rozdělíme na talíře. Přidáme nakrájený Valašský pršut, natrhanou mozzarellu, rukolou a přelijeme dresinkem.
Vytisknout recept (PDF)Česnek
4 g
Jedlá sůl
3 g
Petrželová nať
20 g
Pažitka
20 g
Olivový olej
60 g
Ocet Balsamico
20 g
Meloun žlutý
500 g
Pepř černý mletý 20 g
1.5 g
Rukola praná
100 g
GranSasso mozzarella bocconcino 100 g
200 g