Kategorie receptů
Luxus z Jadranu
Počet ingrediencí
9
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
21 g
Doba přípravy
15 minut
Bez lepku
Postup přípravy
- Okurky oloupeme a nakrájíme na kostičky. Cibulku nakrájíme najemno, přidáme fazole, nakrájené cherry rajčátka a sardinky. Jemně promícháme a polejeme připraveným dressingem z jablečného octu a olivového oleje. Ochutíme solí a kořením. Na talíři dozdobíme rukolou a podáváme.
Cibule volná
100 g
Okurka hadovka
50 g
Rajčata
100 g
Jedlá sůl vakuová 1 kg
3 g
Fazole červené v sladkokyselém nálevu 420 g
420 g
Ocet jablečný zlatý
15 g
Sardinky v olivovém oleji 120 g SUN & SEA
230 g
Rukola praná
120 g