Kategorie receptů
Lehký tuňákový salát
Počet ingrediencí
9
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
7 g
Doba přípravy
15 minut
Bez lepku
Postup přípravy
- Plechovky tuňáka otevřeme, scedíme a dáme do misky. Přidáme na kostky nakrájené rajče, očištěnou a na kostky nakrájenou okurku, papriku, najemno nakrájenou cibuli, olivový olej, balzamiko, lehce osolíme a okořeníme. Všechno dobře promícháme a dáme do ledničky, dokud nebudeme podávat. Salát podáváme posypaný bazalkou.
Cibule volná
50 g
Okurka hadovka
100 g
Paprika červená
80 g
Rajčata
40 g
Jedlá sůl vakuová 1 kg
3 g
Bazalka čerstvá
4 g
Olivový olej
30 g
Ocet Balsamico
20 g