Kategorie receptů
Krůtí salát s řapíkatým celerem
Počet ingrediencí
8
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
9 g
Doba přípravy
40 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Uvařené a vychladlé krůtí maso nakrájíme na malé kostičky. Osolíme, opepříme, přidáme na velmi tenké plátky nakrájený řapíkatý celer a zakapeme citrónovou šťávou. Zamícháme s jogurtem, majonézou a bylinkovým kořením. Dle potřeby přidáme více citronóvé šťávy a nebo pepře.
Vytisknout recept (PDF)Jedlá sůl
2 g
Citróny
50 g
Krůtí maso
150 g
Celer řapíkatý
50 g
Bílý jogurt z Valašska 3% 150 g
100 g
Pepř černý mletý 20 g
2 g
Podravka Natur přísada do jídel Středomořská 100 g
6 g