Kategorie receptů
Fazolový salát s tuňákem
Počet ingrediencí
12
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
20 g
Doba přípravy
30 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Fazole z konzervy slijeme, propláchneme vodou a necháme okapat. Cibuli oloupeme a pokrájíme na kostičky. Promícháme se solí, saturejkou, pepřem, hořčicí, balsamicem a šťávou z tuňáka. Přidáme olej. Fazole, fazole sterilizované, cibuli, tuňáka lehce promícháme a přelijeme připravenou zálivkou. Salát necháme odpočinout. Listy salátu opereme a vytřepáme z nich vodu. Rajčata omyjeme a pokrájíme na dílky. Do misky vložíme díly salátu a rajčata přimícháme do fazolového salátu.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
40 g
Rajčata
100 g
Salát hlávkový
40 g
Jedlá sůl
2 g
Olivový olej
10 g
Ocet Balsamico
10 g
Fazole červené v sladkokyselém nálevu 420 g
125 g
Zelené fazolové lusky 1000 g
300 g
Hořčice orientální 340 g
10 g
Tuňák ve vlastní šťávě 80 g SUN & SEA
150 g
Pepř černý mletý 20 g
1 g