Kategorie receptů
Čočkový salát s paprikou a hovězím masem
Počet ingrediencí
11
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
15 g
Doba přípravy
45 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Čočku uvaříme ve slané vodě se snítkem rozmarýnu a stroužky česneku. Po uvaření propláchneme vodou a necháme odkapat. Papriku a cibuli očistíme a nakrájíme na kostičky. Hovězí maso nakrájíme na tenké plátky, osmažíme na pánvi s trochou oleje a okořeníme. Čočku dáme do mísy s paprikou, cibulí, salátem a dresinkem. Salát servírujeme na talířy s plátky masa.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
40 g
Paprika červená
50 g
Česnek
3 g
Salát hlávkový
300 g
Jedlá sůl vakuová 1 kg
8 g
Rozmarýn čerstvý 18 g
1 g
Hovězí zadní
600 g
Čarodějka 50 g
5 g
Olej slunečnicový
20 g
Lagris čočka zelená 500 g
100 g