Kategorie receptů
Bramborový salát s ředkvičkami
Počet ingrediencí
9
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
29 g
Doba přípravy
30 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Brambory uvaříme ve slupce, nakrájíme na kousky, přidáme nastrouhané ředkvičky, hlávkový salát natrhaný na menší kousky a nakrájený pórek. Vše zalijeme bílým jogurtem. Osolíme a přidáme bylinkové koření a citrónovou šťávu. Dobře promícháme a ozdobíme na plátky nakrájeným vajíčkem.
Vytisknout recept (PDF)Brambory
200 g
Pórek
50 g
Ředkvičky
150 g
Salát hlávkový
150 g
Jedlá sůl
2 g
Citróny
20 g
Bílý jogurt z Valašska 3% 150 g
200 g
Vejce
50 g