Kategorie receptů
Tuňákový dort
Počet ingrediencí
10
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
100 g
Doba přípravy
30 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Krémový sýr pokojové teploty vymícháme s troškou soli. Polovinu odložíme na dekoraci. Do druhé půlky přimícháme majonézu. Scezeného tuňáka smícháme s troškou sýrové náplně a natřeme na krajíce dvou chlebů. V druhé misce smícháme vajíčko, nakládané okurky a sýrovou náplň a natřete zbylé chleby. Na servírovací talíř skládáme jednotlivé vrstvy natřených krajíců, mezi jednotlivé vrstvy přidáme nakrájená rajčata na tenké plátky a okurky. Vrchní část a okraje potřeme krémovým sýrem, který jsme si odložili. Okraje ozdobíme pažitkou a vrchní část cherry rajčátky a lístky bazalky.
Vytisknout recept (PDF)Rajčata
100 g
Pažitka
40 g
Bazalka čerstvá
5 g
Majonéza Master 180ml
20 g
Okurky delikates 5-8 cm 720 ml. Chutné a křupavé!
60 g
Tuňák v olivovém oleji 3x80 g SUN & SEA
160 g
Žervé krémový sýr 90 g
400 g
Jedlá sůl kamenná s jodem 1 000 g
2 g
Semínkový chléb bílý trvanlivý bez lepku KB 280 g
650 g