Kategorie receptů
Slaný tuňákový koláč
Počet ingrediencí
12
Počet porcí
6
Sacharidy na jednu porci
13 g
Doba přípravy
40 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Tuňáka scedíme. Ve velké míse rozmixujeme 4 vejce, rajčatovou omáčku s bylinkami, cukrem a smetanou. Získáme krémovou texturu. Jemně přimícháme tuňáka Calvo. Dochutíme pepřem a solí. Nádobu vhodnou do mikrovlnné trouby potřeme olejem, přidáme tuňákovou směs a pečeme 6 minut v mikrovlnné troubě na maximální výkon. Necháme vychladnout, podáváme s listovým salátem a majonézou.
Vytisknout recept (PDF)Jedlá sůl vakuová 1 kg
4 g
Olivový olej
5 g
Majonéza Master 180ml
20 g
Jihočeská smetana ke šlehání 33% 250 ml
200 g
Tuňák ve slunečnicovém oleji 80 g SUN & SEA
240 g
Cukr krystal
5 g
Bazalka 10 g
5 g
Oregano 10 g
5 g
Pepř černý mletý 20 g
2 g
Vejce
200 g
Eat Fresh Italian mix 150 g
300 g