Kategorie receptů
FILTRACE

Rybí kari

Počet ingrediencí
6
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
8 g
Doba přípravy
35 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup přípravy

Velké kousky rybího masa zalijeme bílým jogurtem a necháme v lednici hodinu odpočinoutNasekanou cibulku orestujeme na oleji dozlatova. Do hluboké teflonové pánve vložíme rybu s jogurtem, cibuli, okořeníme přípravkem Kari indické, osolíme a opatrně promícháme. Na mírném plameni dusíme až je ryba měkká. Vhodná příloha je rýže, brambory či pečivo.

Vytisknout recept (PDF)
Cibule volná
120 g
Cibule volná
Cibule volná
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (30g)
Sacharidy 9,4g 2,8g
Cukry
Proteiny 1,3g 0,4g
Tuky 0,1g 0g
Vláknina
Energie 175Kj 53Kj
Bez lepku Bez lepku
Kapr půlka s kůží čerstvá chlazená
500 g
Kapr půlka s kůží čerstvá chlazená
Kapr půlka s kůží čerstvá chlazená
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (125g)
Sacharidy 0,1g 0,1g
Cukry
Proteiny 16g 20g
Tuky 4,2g 5,3g
Vláknina
Energie 444Kj 555Kj
Bez lepku Bez lepku
Olivový olej
20 g
Olivový olej
Olivový olej
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (5g)
Sacharidy 0,2g 0g
Cukry
Proteiny 0g 0g
Tuky 97g 4,9g
Vláknina
Energie 2583Kj 129Kj
Bez lepku Bez lepku
Jihočeský jogurt bílý min. 25% 200 g
200 g
Jihočeský jogurt bílý min. 25% 200 g
Jihočeský jogurt bílý min. 25% 200 g
Výrobce
MADETA a.s.
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (50g)
Sacharidy 7,7g 3,9g
Cukry 7,7g 3,9g
Proteiny 5,9g 3g
Tuky 3,5g 1,8g
Vláknina
Energie 360Kj 180Kj
Bez lepku Bez lepku
Kari 25 g
8 g
Kari 25 g
Kari 25 g
Výrobce
BENKOR s.r.o.
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (2g)
Sacharidy 54g 1,1g
Cukry 1,6g 0g
Proteiny 9,8g 0,2g
Tuky 10g 0,2g
Vláknina 30g 0,6g
Energie 1149Kj 23Kj
Bez lepku Bez lepku
Jedlá sůl kamenná s jodem 1 000 g
4 g
Jedlá sůl kamenná s jodem 1 000 g
Jedlá sůl kamenná s jodem 1 000 g
Výrobce
K+S Czech Republic a.s.
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (1g)
Sacharidy 0g 0g
Cukry 0g 0g
Proteiny 0g 0g
Tuky 0g 0g
Vláknina 0g 0g
Energie 0Kj 0Kj
Bez lepku Bez lepku