Kategorie receptů
Ryba v omáčce z fazolí
Počet ingrediencí
12
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
18 g
Doba přípravy
30 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Nakrájíme rybu na kousky, rozpalíme olej na pánvi a smažíme kousky 2 minuty nebo dozlatova ze všech stran. Vyjmeme je z pánve a necháme je okapat. Nyní si osmažíme černé fazole, česnek, zázvor a cibuli 2 minuty. Pak přidáme čili papričku, mrkev a jarní cibulku a smažíme další 3 minuty při vysoké teplotě. Přidáme sojovou omáčku, sůl, pepř a promícháme. Pak přidáme rybu, opatrně vmícháme do směsi, smažíme asi minutu.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
160 g
Mrkev
100 g
Česnek
15 g
Jedlá sůl vakuová 1 kg
4 g
Zázvor čerstvý
80 g
Paprika červená chilli
20 g
Filé rybí
400 g
Cibulka jarní
80 g
Fazole černé celé 400 g
60 g
Pepř černý mletý 20 g
4 g
Bez lepku Sójová omáčka 160 ml
40 g