Kategorie receptů
Ryba se špenátem
Počet ingrediencí
6
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
32 g
Doba přípravy
20 minut

Postup přípravy
File vložíme na máslem vymazaný plech nebo do zapékací mísy. Máslo smícháme s kořením a potřeme file. Pečeme v troubě po dobu 20 minut. Mezitím si oloupeme mrkev a nakrájíme ji šikmo na tenké plátky. Špenát ve smetaně zahřejeme. Ochutíme solí. Pečené rybí filé podáváme se smetanovým špenátem, mrkví a pečenými brambory nebo hranolky
Vytisknout recept (PDF)Mrkev
400 g
Špenát porcovaný hluboce zmrazený 400 g
400 g
Jedlá sůl
2 g
Bylinkové máslo 30 g
5 g
Filety z tresky obalené v bezlepkové strouhance 245 g
490 g