Kategorie receptů
Pstruzi v papilotě
Počet ingrediencí
7
Počet porcí
3
Sacharidy na jednu porci
3 g
Doba přípravy
35 minut
Bez lepku
Postup přípravy
3 vykuchané pstruhy omyjeme, osolíme je a opepříme. Z pečícího papíru ustřihneme 3 větší kusy, do kterých budeme rybu později balit. Na každý z nich položíme připravenou rybu, do každé ryby a kolem ní dáme asi lžičku másla, čerstvé bylinky, nakládaný česnek, chilli, brusinky, sušený rajčata a ořechy z česneku v oleji. Rybu před zabalením ještě polijeme troškou zbylého ochuceného oleje.
Ryby zabalíme a balíčky položíme na plech. Pečeme je při 180°C asi 20 - 30 minut
Vytisknout recept (PDF)
Petržel
10 g
Jedlá sůl
3 g
Rozmarýn čerstvý 18 g
5 g
Pstruh duhový kuchaný s hlavou hluboce zmrazený 450 g
1350 g
EXCLUSIVE Chilli česnek 210 ml
90 g
Pepř černý mletý 20 g
3 g