Kategorie receptů
Pizza marinera
Počet ingrediencí
16
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
63 g
Doba přípravy
45 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Droždí necháme rozpustit ve vlažné vodě. Těsto vymícháme z mouky, soli, cukru, olivového oleje z tuňáka a droždí a necháme kynout 20 minut. Troubu předehřejeme na 250°C. Těsto vyválíme do tvaru kruhu a dáme na plech. Těsto potřete drcenými rajčaty, přidáme nastrouhanou mozzarellu, plátky červené cibule a cherry rajčátka. Ochutíme oreganem, solí a pepřem. Pečeme 25-30 minut při teplotě 200°C. Nakonec přidáme tuňáka, slávky, olivy a rukolu. Ihned podáváme.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
30 g
Rajčata
50 g
Jedlá sůl vakuová 1 kg
5 g
Mušle v oleji 200 g
100 g
Olivy zelené
20 g
Bezlepková mouka Nomix 500 g
300 g
Tuňák v olivovém oleji 3x80 g SUN & SEA
160 g
Pitná voda nesycená
150 g
Cukr krystal
10 g
Oregano 10 g
4 g
Pepř černý mletý 20 g
4 g
Rukola praná
50 g
GranSasso mozzarella bocconcino 100 g
150 g
Jedlá sůl kamenná s jodem 1 000 g
4 g
Čerstvé pekařské droždí 42 g
7 g