Kategorie receptů
„Pain Bagnat“ s tuňákem
Počet ingrediencí
12
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
51 g
Doba přípravy
45 minut

Postup přípravy
2 rajčata, papriku, cibuli nakrájíme na kolečka. Vajíčka uvaříme, oloupeme a nakrájíme na kolečka. Připravíme dressing smícháním 50 ml oleje, soli, pepře a 25 ml octa z bílého vína. Odkrojíme vršek bochníku a část vydlabeme. Zbytek vnitřku dobře promačkáme. Polijeme trochou oleje z konzervy. Do bochníku vložíme první polovinu rajčat, cibuli, papriku, vajíčko. Přidáme tuňáka a nakrájené černé olivy a polijeme dresinkem. Navrh dáme druhou polovinu rajčat a lístky bazalky. Přikryjeme odkrojenou částí bochníku a odložíme do ledničky do dalšího dne.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
40 g
Paprika zelená
80 g
Rajčata
80 g
Jedlá sůl
4 g
Ocet kvasný lihový 1 l
10 g
Bazalka čerstvá
5 g
Olivový olej
50 g
Olivy zelené
80 g
Tuňák v olivovém oleji 3x80 g SUN & SEA
240 g
Pepř černý mletý 20 g
2 g
Bílý chléb bez lepku KB 250 g
450 g