Kategorie receptů
Lososové filety s pestem
Počet ingrediencí
7
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
7 g
Doba přípravy
30 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Alobal lehce pokapeme olivovým olejem. Na něj poskládáme vedle sebe pár očištěných zelených chřestů. Na chřest položíme osolený a opepřený filet lososa. Ten pomažeme pestem a nakonec přidáme do balíčku pár lehce osolených cherry rajčátek. Alobal zabalíme a dáme péct na litinový tác (nebo použijeme pekáč) na 180 stupňů na 15-20 minut.
Vytisknout recept (PDF)Chřest zelený
100 g
Rajčata
150 g
Jedlá sůl vakuová 1 kg
3 g
Olivový olej
10 g
Losos obecný 250 g
400 g
Pepř černý mletý 20 g
2 g