Kategorie receptů
Kapr v marinádě
Počet ingrediencí
11
Počet porcí
3
Sacharidy na jednu porci
8 g
Doba přípravy
45 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Filet kapra dostatečně osolíme z obou stran a vložíme do pekáčku. Z uvedených surovin smícháme marinádu a nalijeme ji přes rybu. Necháme minimálně hodinu marinovat a poté pečeme ve vyhřáté troubě na 200°C.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
40 g
Česnek
3 g
Jedlá sůl
6 g
Petrželová nať
3 g
Rozmarýn čerstvý 18 g
3 g
Paprika červená chilli
3 g
Libeček drcený
4 g
Kapr půlka s kůží čerstvá chlazená
600 g
Jihočeské máslo 82 % 250 g
30 g
Bezlepkový ležák 0,5 l
200 g