Kategorie receptů
Kapr v křupavém kabátku
Počet ingrediencí
7
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
29 g
Doba přípravy
30 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Rybí porce pokapeme citrónem, nasolíme a nakmínujeme. Potom potřeme olivovým olejem, poprášíme moukou a obalíme v kukuřičné strouhance. Na plech dáme pečicí papír, na ten položíme obalené porce kapra a pečeme ve vyhřáté troubě. Otáčet nemusíme, upeče se krásně do křupava po obou stranách.
Vytisknout recept (PDF)
Jedlá sůl vakuová 1 kg
7 g
Kmín celý
4 g
Citróny
50 g
Kapr půlka s kůží čerstvá chlazená
800 g
Olivový olej
20 g
Bezlepková mouka Nomix 500 g
50 g