Kategorie receptů
Kapr na řecký způsob
Počet ingrediencí
7
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
3 g
Doba přípravy
30 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Naporcovaného kapra osolíme a opečeme z obou stran na oleji. Kapra vyndáme a do zbylého oleje přilijeme kečup, bílé víno, citrónovou šťávu a chvíli vaříme. Přisladíme umělým sladidlem. Omáčkou přelijeme kapra a posypeme nakrájenými natvrdo uvařenými vaječnými bílky. Podáváme s bramborem.
Vytisknout recept (PDF)Jedlá sůl
2 g
Citróny
5 g
Kapr půlka s kůží čerstvá chlazená
240 g
Chardonnay pozdní sběr víno polosuché bílé 0,75 l
50 g
Bílek
40 g
Olej řepkový
40 g