Kategorie receptů
Escalibada s tuňákem v rajčatové omáčce
Počet ingrediencí
6
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
23 g
Doba přípravy
45 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Omyjeme a osušíme zeleninu (lilek, cibuli, papriku). Neoloupanou a nenakrájanou ji uložíme na plech, polijeme trochou olivového oleje a posypeme špetkou soli. Pečeme 35-40 minut v troubě na 180ºC. Po upečení necháme zeleninu vychladnout, oloupeme a nakrájíme na proužky. Přidáme olivový olej a sůl. Podáváme s tuňákem v rajčatové omáčce a pečivem.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
50 g
Lilek
400 g
Paprika červená
100 g
Jedlá sůl
3 g
Olivový olej
20 g