Kategorie receptů
Brunch s tuňákem
Počet ingrediencí
9
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
8 g
Doba přípravy
20 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Sýr nakrájíme na malé kostičky. Cibulku nakrájíme na kolečka. Tuňáka scedíme. 4 vajíčka vymícháme, ale nešleháme. Osolíme, opepříme, přidáme sýr, cibulku a tuňáka. Na pánev dáme lžíci oleje a přidáme vajíčkovou směs. Smažíme za neustálého míchání tak, aby vajíčka nebyla úplně ztuhlá. Podáváme s nakrájenou cibulkou, cherry rajčaty a celozrnným chlebem.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
30 g
Rajčata
200 g
Olivový olej
10 g
Cibulka jarní
20 g
Tuňák v olivovém oleji 3x80 g SUN & SEA
160 g
Pepř černý mletý 20 g
2 g
Kromík minigouda ve vosku 300 g
50 g
Jedlá sůl vakuová 1 kg
3 g