Kategorie receptů
FILTRACE

Noky

Počet ingrediencí
2
Počet porcí
3
Sacharidy na jednu porci
49 g
Doba přípravy
10 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup přípravy

Podle základního návodu na přípravu bramborových noků uvaříme noky z 200 g směsi na bramborové těsto. Směs zalijeme vodu (300 ml) a zamícháme. Necháme asi 5-10 minut odležet a důkladně prohněteme. Tvarujeme noky a vaříme v mírně osolené vodě podle velikosti 4-6 minut.

Vytisknout recept (PDF)
Směs na bramborové těsto 400 g
200 g
Směs na bramborové těsto 400 g
Směs na bramborové těsto 400 g
Výrobce
NOMINAL cz obchodní, s.r.o.
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (66.666666666667g)
Sacharidy 74g 49g
Cukry 0,4g 0,3g
Proteiny 5,8g 3,9g
Tuky 1,7g 1,1g
Vláknina 6,4g 4,3g
Energie 1420Kj 947Kj
Bez lepku Bez lepku
Pitná voda nesycená
300 g
Pitná voda nesycená
Pitná voda nesycená
Výrobce
Potraviny bez dodavatele

{"Výrobek bez změřených nutričních hodnot."}
 
Dle nařízení EU č. 1169/2011 není výrobce povinen zveřejnit nutriční hodnoty.