Kategorie receptů
FILTRACE

Jasmínová rýže

Počet ingrediencí
1
Počet porcí
1
Sacharidy na jednu porci
47 g
Doba přípravy
10 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup přípravy

Rýži propláchneme a vložíme do vroucí osolené vody (2,5 dílu vody na 1 díl rýže). Vaříme ve vroucí vodě 14 - 16 minut, dokud rýže nezměkne. Přebytečnou vodu slijeme a servírujeme.

Vytisknout recept (PDF)
Lagris rýže jasmínová 500 g
60 g
Lagris rýže jasmínová 500 g
Lagris rýže jasmínová 500 g
Výrobce
Podravka - Lagris a.s.
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (60g)
Sacharidy 78g 47g
Cukry 0,5g 0,3g
Proteiny 8,5g 5,1g
Tuky 0,5g 0,3g
Vláknina 0,6g 0,4g
Energie 1470Kj 882Kj
Bez lepku Bez lepku