Kategorie receptů
FILTRACE

Dušené kedlubnové zelí

Počet ingrediencí
6
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
12 g
Doba přípravy
35 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup přípravy

Na oleji osmahneme nakrájenou cibulku. Přidáme nahrubo nastrouhanou kedlubnu, sůl, kmín a malinko zalijeme vodou. Až je kedlubna podušená do měkka, přidáme z mouky a vody rozšlehanou jíšku. Zahuštěné zelí dochutíme octem.

Vytisknout recept (PDF)
Cibule volná
50 g
Cibule volná
Cibule volná
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (25g)
Sacharidy 9,4g 2,4g
Cukry
Proteiny 1,3g 0,3g
Tuky 0,1g 0g
Vláknina
Energie 175Kj 44Kj
Bez lepku Bez lepku
Kedlubna
300 g
Kedlubna
Kedlubna
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (150g)
Sacharidy 6,2g 9,3g
Cukry
Proteiny 2,1g 3,2g
Tuky 0,2g 0,3g
Vláknina
Energie 138Kj 207Kj
Bez lepku Bez lepku
Jedlá sůl vakuová 1 kg
2 g
Jedlá sůl vakuová 1 kg
Jedlá sůl vakuová 1 kg
Výrobce
Kávoviny akciová společnost
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (1g)
Sacharidy 0,3g 0g
Cukry 0,1g 0g
Proteiny 0,3g 0g
Tuky 0,1g 0g
Vláknina 0,3g 0g
Energie 50Kj 1Kj
Bez lepku Bez lepku
Kmín celý
2 g
Kmín celý
Kmín celý
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (1g)
Sacharidy 58g 0,6g
Cukry
Proteiny 12g 0,1g
Tuky 13g 0,1g
Vláknina
Energie 1683Kj 17Kj
Bez lepku Bez lepku
Ocet kvasný lihový 1 l
20 g
Ocet kvasný lihový 1 l
Ocet kvasný lihový 1 l
Výrobce
Kávoviny akciová společnost
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (10g)
Sacharidy 0,3g 0g
Cukry 0,1g 0g
Proteiny 0,3g 0g
Tuky 0,1g 0g
Vláknina
Energie 50Kj 5Kj
Bez lepku Bez lepku
Olej slunečnicový
10 g
Olej slunečnicový
Olej slunečnicový
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (5g)
Sacharidy 0g 0g
Cukry 0g 0g
Proteiny 0g 0g
Tuky 92g 4,6g
Vláknina 0g 0g
Energie 3404Kj 170Kj
Bez lepku Bez lepku