Kategorie receptů
FILTRACE

Chléb tmavý bez lepku

Počet ingrediencí
5
Počet porcí
5
Sacharidy na jednu porci
47 g
Doba přípravy
20 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup přípravy

Oba sáčky smícháme, přidáme 430–470 ml vlažné vody. Elektrickým hnětačem v míse vypracujeme těsto a vložíme ho do vymazané a bezlepkovou moukou vysypané chlebíčkové (nebo menší dortové) formy a necháme v teple 60–75 minut kynout. Pečeme při teplotě 170–180 °C asi 60 minut. Do směsi přidáme ½ větší nadrobno nakrájené syrové cibule, druhou polovinu cibule osmahneme na malém množství másla, dále přidáme 50 – 100 g na kostičky nakrájeného tvrdého sýra.

Vytisknout recept (PDF)
Cibule volná
50 g
Cibule volná
Cibule volná
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (10g)
Sacharidy 9,4g 0,9g
Cukry
Proteiny 1,3g 0,1g
Tuky 0,1g 0g
Vláknina
Energie 175Kj 18Kj
Bez lepku Bez lepku
Jihočeský eidam 45 % plátky 100 g
100 g
Jihočeský eidam 45 % plátky 100 g
Jihočeský eidam 45 % plátky 100 g
Výrobce
MADETA a.s.
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (20g)
Sacharidy 1,2g 0,2g
Cukry 1,2g 0,2g
Proteiny 26g 5,2g
Tuky 26g 5,2g
Vláknina
Energie 1424Kj 285Kj
Bez lepku Bez lepku
Pitná voda nesycená
450 g
Pitná voda nesycená
Pitná voda nesycená
Výrobce
Potraviny bez dodavatele

{"Výrobek bez změřených nutričních hodnot."}
 
Dle nařízení EU č. 1169/2011 není výrobce povinen zveřejnit nutriční hodnoty.

Chléb tmavý bez lepku 500 g
500 g
Chléb tmavý bez lepku 500 g
Chléb tmavý bez lepku 500 g
Výrobce
Labeta a.s.
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (100g)
Sacharidy 46g 46g
Cukry 1,4g 1,4g
Proteiny 2,4g 2,4g
Tuky 1g 1g
Vláknina 0,9g 0,9g
Energie 851Kj 851Kj
Bez lepku Bez lepku
Ghí přepuštěné máslo 760 ml čisté
10 g
Ghí přepuštěné máslo 760 ml čisté
Ghí přepuštěné máslo 760 ml čisté
Výrobce
České ghíčko s.r.o.
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (2g)
Sacharidy 0g 0g
Cukry 0g 0g
Proteiny 0g 0g
Tuky 99g 2g
Vláknina 0g 0g
Energie 3677Kj 74Kj
Bez lepku Bez lepku