Kategorie receptů
FILTRACE

Chléb slunečnicový bez lepku

Počet ingrediencí
2
Počet porcí
5
Sacharidy na jednu porci
75 g
Doba přípravy
20 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup přípravy

Příprava v domácí pekárně: Do domácí pekárny nalijeme 400–420 ml vlažné vody (nepoužívejte vody více než doporučené množství, těsto při míchání řídne). Nasypeme směs na chleba, přidáme sušené droždí (je součástí balení) a zapneme program s dobou trvání cca 2 hodiny. Doporučujeme po zamíchání těsto ze stran stáhnout stěrkou ke středu. Pekárna zajistí zamíchání, vykynutí a upečení chleba bez vaší pomoci.

Vytisknout recept (PDF)
Pitná voda nesycená
400 g
Pitná voda nesycená
Pitná voda nesycená
Výrobce
Potraviny bez dodavatele

{"Výrobek bez změřených nutričních hodnot."}
 
Dle nařízení EU č. 1169/2011 není výrobce povinen zveřejnit nutriční hodnoty.

Chléb slunečnicový bez lepku 500 g
500 g
Chléb slunečnicový bez lepku 500 g
Chléb slunečnicový bez lepku 500 g
Výrobce
Labeta a.s.
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (100g)
Sacharidy 75g 75g
Cukry 2,1g 2,1g
Proteiny 5,1g 5,1g
Tuky 4,9g 4,9g
Vláknina 3,5g 3,5g
Energie 1571Kj 1571Kj
Bez lepku Bez lepku