Kategorie receptů
FILTRACE

Chléb se sójovou vlákninou

Počet ingrediencí
4
Počet porcí
10
Sacharidy na jednu porci
34 g
Doba přípravy
120 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup přípravy

Postup pro přípravu chleba v domácí pekárně: Na dno pečící nádoby patří tekuté suroviny – voda a olej. Do nich rozdrobte čerstvé droždí a přidejte směs na chléb. Doporučená dávka droždí ve spojení s vodou pokojové teploty se týká 2hodinových programů „gluten free“ či sprint (ETA). U ostatních pícek si musíte najít svůj způsob pečení. Vychází-li z pekárny chléb překynutý (propadlý s velkými nerovnoměrnými póry ve střídce), snižte dávku droždí nebo použijte chladnější vodu. Pokud máte opačný problém a chléb je nedokynutý s případnými prasklinami, použijte teplou vodu nebo více kvasnic.

Vytisknout recept (PDF)
Směs na chléb s chia semínky 500 g
500 g
Směs na chléb s chia semínky 500 g
Směs na chléb s chia semínky 500 g
Výrobce
NOMINAL cz obchodní, s.r.o.
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (50g)
Sacharidy 67g 34g
Cukry 3,5g 1,8g
Proteiny 7,5g 3,8g
Tuky 3g 1,5g
Vláknina 9,5g 4,8g
Energie 1454Kj 727Kj
Bez lepku Bez lepku
Noli 42 g
13 g
Noli 42 g
Noli 42 g
Výrobce
Lesaffre Česko, a.s.
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (1.3g)
Sacharidy 5g 0,1g
Cukry 4g 0,1g
Proteiny 14g 0,2g
Tuky 2g 0g
Vláknina 10g 0,1g
Energie 477Kj 6Kj
Bez lepku Bez lepku
Pitná voda nesycená
465 g
Pitná voda nesycená
Pitná voda nesycená
Výrobce
Potraviny bez dodavatele

{"Výrobek bez změřených nutričních hodnot."}
 
Dle nařízení EU č. 1169/2011 není výrobce povinen zveřejnit nutriční hodnoty.

Olej řepkový
20 g
Olej řepkový
Olej řepkový
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (2g)
Sacharidy 0g 0g
Cukry 0g 0g
Proteiny 0g 0g
Tuky 92g 1,8g
Vláknina 0g 0g
Energie 3393Kj 68Kj
Bez lepku Bez lepku