Kategorie receptů
FILTRACE

Chléb dýňový bez lepku

Počet ingrediencí
3
Počet porcí
5
Sacharidy na jednu porci
81 g
Doba přípravy
15 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup přípravy

Oba sáčky smícháme, přidáme 380 ml vlažné vody a nasekané ořechy. Elektrickým hnětačem v míse vypracujeme těsto, které vložíme do vymazané a bezlepkovou moukou vysypané chlebíčkové (nebo menší dortové) formy a necháme v teple 60–75 minut kynout. Pečeme při teplotě 170–180 °C asi 60 minut.

Vytisknout recept (PDF)
Vlašské ořechy jádra
50 g
Vlašské ořechy jádra
Vlašské ořechy jádra
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (10g)
Sacharidy 7g 0,7g
Cukry 2,6g 0,3g
Proteiny 15g 1,5g
Tuky 65g 6,5g
Vláknina 6,7g 0,7g
Energie 2833Kj 283Kj
Bez lepku Bez lepku
Pitná voda nesycená
380 g
Pitná voda nesycená
Pitná voda nesycená
Výrobce
Potraviny bez dodavatele

{"Výrobek bez změřených nutričních hodnot."}
 
Dle nařízení EU č. 1169/2011 není výrobce povinen zveřejnit nutriční hodnoty.

Chléb dýňový bez lepku 550 g
550 g
Chléb dýňový bez lepku 550 g
Chléb dýňový bez lepku 550 g
Výrobce
Labeta a.s.
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (110g)
Sacharidy 73g 80g
Cukry 2g 2,2g
Proteiny 6,3g 6,9g
Tuky 5,7g 6,3g
Vláknina 3,1g 3,4g
Energie 1584Kj 1742Kj
Bez lepku Bez lepku