Kategorie receptů
Bramborové tvářičky
Počet ingrediencí
2
Počet porcí
1
Sacharidy na jednu porci
30 g
Doba přípravy
5 minut

Postup přípravy
Nasypeme na plech s pečicím papírem v jedné vrstvě, aby se tvářičky nepřekrývaly, do středu trouby, pečeme při 220°C 20-25 minut dokřupava. Při horkovzdušném režimu snížíme teplotu na 200°C a zkrátíme čas. V polovině pečení prohodíme. Výrobce nemá přípravu v horkovzdušné fritéze na obalu, ale jemně stříknuté olejem ve spreji na 6-10 minut při 180°C vyjdou skvěle křupavé. Nezapomeneme průběžně prohazovat. Lze připravit i na pánvi v malé vrstvě oleje za 10-15 minut.
Vytisknout recept (PDF)Aviko Bramborové tvářičky 450 g
150 g