Kategorie receptů
Bramborové krokety
Počet ingrediencí
2
Počet porcí
1
Sacharidy na jednu porci
42 g
Doba přípravy
5 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Nasypeme na plech s pečicím papírem v jedné vrstvě, aby se vzájemně krokety nepřekrývaly, do středu trouby, pečeme při 220°C 15-20 minut dokřupava. Při horkovzdušném režimu snížíme teplotu na 200°C a zkrátíme čas. V polovině pečení prohodíme. Výrobce nemá přípravu v horkovzdušné fritéze na obalu, ale jemně stříknuté olejem ve spreji na 10 minut při 180°C vyjdou skvěle křupavé. Nezapomeneme průběžně prohazovat. Také lze připravit na pánvi - hotové za 10-15 minut.
Vytisknout recept (PDF)Aviko krokety noisettes 1000 g, 600 g
150 g