Kategorie receptů
FILTRACE

Bramborák s česnekem a majoránkou

Počet ingrediencí
2
Počet porcí
1
Sacharidy na jednu porci
29 g
Doba přípravy
10 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup přípravy

Nasypeme na plech s pečicím papírem v jedné vrstvě, aby se vzájemně placky nepřekrývaly, do středu trouby, pečeme při 220°C 15-20 min dokřupava. Při horkovzdušném režimu snížíme teplotu na 200°C a zkrátíme čas. V polovině pečení prohodíme. Výrobce nemá přípravu v horkovzdušné fritéze na obalu, ale jemně stříknuté olejem ve spreji na 10 minut při 180°C vyjdou skvěle křupavé. Nezapomeneme průběžně prohazovat. Lze připravit i na pánvi v malé vrstvě oleje za 10-15 minut.

Vytisknout recept (PDF)
Aviko Bramborák s česnekem a majoránkou 600 g
150 g
Aviko Bramborák s česnekem a majoránkou 600 g
Aviko Bramborák s česnekem a majoránkou 600 g
Výrobce
Aviko
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (150g)
Sacharidy 19g 29g
Cukry 2,2g 3,3g
Proteiny 2,9g 4,4g
Tuky 2g 3g
Vláknina 3,4g 5,1g
Energie 480Kj 720Kj
Bez lepku Bez lepku
Olej ve spreji 190 ml
0.5 g
Olej ve spreji 190 ml
Olej ve spreji 190 ml
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (0.5g)
Sacharidy 0,5g 0g
Cukry 0,5g 0g
Proteiny 0,5g 0g
Tuky 53g 0,3g
Vláknina 0,5g 0g
Energie 1962Kj 10Kj
Bez lepku Bez lepku