Kategorie receptů
Bezlepková pizza - korpus
Počet ingrediencí
5
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
86 g
Doba přípravy
1 hodina
Bez lepku
Postup přípravy
Ve vodě (140 ml) rozpuštíme 6 g čerstvéhodroždí se špetkou cukru. Do mísy si dáme 200 g směsi a přimícháme vodu s droždím. Potom přimícháme 1 lžici oleje. Z vypracovaného těsta vytvarujeme bochánek, který rozválíme do tvaru pizzy o síle asi 5 mm. Pizzu necháme asi 30 minut kynout, poté nazdobíme (dle své chuti) a pečeme 20 minut při 180°C.
Vytisknout recept (PDF)Fala 42 g
6 g
Pitná voda nesycená
140 g
Cukr krystal
3 g
PROMIX®-UNI - univerzální mouka bez lepku 1000 g
200 g