Kategorie receptů
FILTRACE

Batátové hranolky

Počet ingrediencí
1
Počet porcí
1
Sacharidy na jednu porci
29 g
Doba přípravy
5 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup přípravy

Nasypeme na plech s pečicím papírem v jedné vrstvě, aby se vzájemně hranolky nepřekrývaly, do středu trouby, pečeme při 220°C 15-20 minut dokřupava. Při horkovzdušném režimu snížíme teplotu na 200°C a zkrátíme čas. V polovině pečení prohodíme. Horkovzdušná fritéza na 180°C na 10 minut, v polovině přípravy prohodíme. 

Vytisknout recept (PDF)
Aviko Batátové hranolky 450 g
150 g
Aviko Batátové hranolky 450 g
Aviko Batátové hranolky 450 g
Výrobce
Aviko
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (150g)
Sacharidy 19g 29g
Cukry 10g 15g
Proteiny 1,9g 2,9g
Tuky 6,6g 9,9g
Vláknina 3,7g 5,6g
Energie 632Kj 948Kj
Bez lepku Bez lepku