Kategorie receptů
Polévka s vaječným kapáním
Počet ingrediencí
14
Počet porcí
3
Sacharidy na jednu porci
44 g
Doba přípravy
30 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Do vroucího vývaru dáme vařit očištěnou a nakrájenou zeleninu. Na vaječné kapání potřebujete: mouku, vejce, trochu mléka, oleje, petrželku, sůl. Polévku přivedeme k varu a přes vidličku nalijeme (nakapeme) těstíčko. Polévku povaříme 3-5 minut. Dosolíme a okořeníme.
Vytisknout recept (PDF)Květák
60 g
Mrkev
80 g
Pórek
50 g
Kapusta biela
60 g
Petržel
50 g
Jedlá sůl
3 g
Petrželová nať
3 g
Celer řapíkatý
50 g
Rýžová mouka bez lepku 1000 g
120 g
Podravka natur přísada do jídel 150 g
15 g
1,5% UHT mléko Mlékárna Pragolaktos 0,5 l
15 g
Olej řepkový
15 g
Bez lepku Zeleninový bujón 56 g
24 g