Kategorie receptů
Kuřecí vývar
Počet ingrediencí
14
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
17 g
Doba přípravy
90 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Kuřecí čtvrtky vložíme do 2 litrů vody s kořením, neoloupanou cibulí, česnekem, jedním rajčetem a celerovou natí. Až se začne polévka vařit postupně sbíráme pěnu, která se varem vytvoří. Osolíme a vaříme přibližně 1/2 hodiny. Poté přidáme kořenovou zeleninu a necháme probublávat další 1/2 hodinu. Poté, co jsou všechny ingredience uvařeny, polévku zcedíme a nakrájíme do ní libovolné množství masa a zeleniny. Zdobíme nasekanou pažitkou a petrželkou.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
50 g
Mrkev
50 g
Rajčata
50 g
Česnek
10 g
Petržel
50 g
Celer
50 g
Jedlá sůl vakuová 1 kg
2 g
Petrželová nať
2 g
Bobkový list 5 g
0.4 g
Pažitka
10 g
Nové koření celé 30 g
4 g
Kuřecí maso
200 g
Pepř černý mletý 20 g
2 g