Kategorie receptů
Hovězí vývar s rýží
Počet ingrediencí
11
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
19 g
Doba přípravy
120 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Hovězí maso zalijeme vodou, přidáme koření, kořenovou zeleninu, cibuli a vaříme na mírném ohni. Po uvaření maso vyjmeme, obereme, zeleninu nakrájíme na kostičky a vložíme vše do vývaru. Dochutíme polévkovým kořením, dosolíme a přidáme uvařenou rýží. Zdobíme petrželkou.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
24 g
Mrkev
60 g
Petržel
60 g
Celer
60 g
Jedlá sůl
10 g
Petrželová nať
4 g
Nové koření celé 30 g
0.4 g
Rýže dlouhozrnná 400 g
60 g
Polévkové bylinky
20 g
Hovězí maso-zadní
400 g