Kategorie receptů
Brazilská polévka
Počet ingrediencí
12
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
8 g
Doba přípravy
60 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Nakrájenou cibuli zpěníme na oleji a krátce osmahneme s pokrájeným masem. Podlijeme trochou vývaru z masoxu, osolíme a dusíme. K měkkému masu přidáme fazolky, proužky zelené papriky, zalijeme vývarem, přidáme kmín, majoránku, polévkové koření a vaříme doměkka.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
100 g
Paprika zelená
100 g
Jedlá sůl
4 g
Kmín celý
2 g
Hovězí zadní
200 g
Zelené fazolové lusky 1000 g
100 g
Pitná voda nesycená
2000 g
Majoránka 7 g
4 g
Pepř černý mletý 20 g
2 g
Podravka natur přísada do jídel 150 g
12 g
Olej řepkový
40 g