Kategorie receptů
FILTRACE

Pečená jelení kýta

Počet ingrediencí
5
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
0 g
Doba přípravy
80 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup přípravy

Jelení maso nakrájíme na nudličky, protáhneme slaninou, osolíme, opepříme, přidáme mletý jalovec a na oleji prudce opečeme. Podlijeme vodou a a pomalu dusíme. Když je maso měkké, vložíme do trouby a pečeme dočervena.

Vytisknout recept (PDF)
Jedlá sůl vakuová 1 kg
4 g
Jedlá sůl vakuová 1 kg
Jedlá sůl vakuová 1 kg
Výrobce
Kávoviny akciová společnost
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (1g)
Sacharidy 0,3g 0g
Cukry 0,1g 0g
Proteiny 0,3g 0g
Tuky 0,1g 0g
Vláknina 0,3g 0g
Energie 50Kj 1Kj
Bez lepku Bez lepku
Váhalova slanina 1,5 kg
40 g
Váhalova slanina 1,5 kg
Váhalova slanina 1,5 kg
Výrobce
VÁHALA a spol. s r.o.
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (10g)
Sacharidy 0,5g 0,1g
Cukry 0,5g 0,1g
Proteiny 13g 1,3g
Tuky 26g 2,6g
Vláknina
Energie 1176Kj 118Kj
Bez lepku Bez lepku
Jelení maso
400 g
Jelení maso
Jelení maso
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (100g)
Sacharidy 0g 0g
Cukry
Proteiny 20g 20g
Tuky 3g 3g
Vláknina
Energie 469Kj 469Kj
Bez lepku Bez lepku
Jalovec celý 30 g
2 g
Jalovec celý 30 g
Jalovec celý 30 g
Výrobce
BENKOR s.r.o.
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (0.5g)
Sacharidy 59g 0,3g
Cukry
Proteiny 4,2g 0g
Tuky 10g 0,1g
Vláknina 29g 0,1g
Energie 1697Kj 8Kj
Bez lepku Bez lepku
Olej řepkový
20 g
Olej řepkový
Olej řepkový
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (5g)
Sacharidy 0g 0g
Cukry 0g 0g
Proteiny 0g 0g
Tuky 92g 4,6g
Vláknina 0g 0g
Energie 3393Kj 170Kj
Bez lepku Bez lepku