Kategorie receptů
Guláš po myslivecku
Počet ingrediencí
14
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
18 g
Doba přípravy
90 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Slaninu roztavíme na pánvi, přidáme cibulku a osmažíme. Přisypeme sladkou mletou papriku, přidáme rajčatový protlak a na kostky nakrájené maso ze zvěřiny. Osolíme, opepříme, okmínujeme a dusíme. Když je maso poloměkké, přidáme mouku, přilijeme vývar, a dusíme doměkka. Přidáme nakrájené čerstvé houby, utřený česnek a majoránku. Přidáme ještě pokrájenou petrželku.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
20 g
Česnek
10 g
Jedlá sůl
4 g
Kmín celý
2 g
Houby čerstvé
100 g
Petrželová nať
2 g
Staročeská slanina 1,9 kg
20 g
Zvěřina
200 g
Majoránka 7 g
2 g
Paprika sladká 35 g
5 g
Pepř černý mletý 20 g
2 g
Rýžová mouka bez lepku 1000 g
20 g
Bez lepku Hovězí bujón 56 g
12 g