Kategorie receptů
Zbojnická vepřová směs
Počet ingrediencí
10
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
7 g
Doba přípravy
60 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Vepřové maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Obalíme v mouce a opečeme na oleji. Maso vyndáme a na zbylém oleji opečeme slaninu, cibuli, žampióny a nakrájenou papriku. Podlijeme vodou a přimícháme na kousky nakrájený sýr. Do této směsi vložíme zpátky maso a podusíme.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
60 g
Paprika zelená
60 g
Jedlá sůl
10 g
Vepřové maso (kotlety)
600 g
Žampión zahradní 500 g
60 g
Staročeská slanina 1,9 kg
40 g
Jihočeský eidam 45 % plátky 100 g
60 g
Pepř černý mletý 20 g
1 g
Rýžová mouka bez lepku 1000 g
20 g