Kategorie receptů
Vepřový guláš s cizrnou
Počet ingrediencí
14
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
23 g
Doba přípravy
40 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Cizrnu si namočíme dle návodu. Maso a slaninu okořeníme směsí na guláš a osmahneme na oleji. Přidáme cibuli, česnek a klobásu, zalijeme vývarem a za občasného míchání vaříme doměkka. Nakonec přidáme cizrnu a petrželku, opepříme, případně dosolíme.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
120 g
Česnek
4 g
Jedlá sůl vakuová 1 kg
4 g
Petrželová nať
4 g
Vepřová kýta bez kosti
500 g
Staročeská slanina 1,9 kg
100 g
Pitná voda nesycená
750 g
Paprika pálivá 25 g
10 g
Paprika sladká 35 g
4 g
Pepř černý mletý 20 g
4 g
Lagris cizrna 450 g
200 g
Olej slunečnicový
30 g
Bez lepku Hovězí bujón 56 g
10 g