Kategorie receptů
FILTRACE

Vepřové výpečky

Počet ingrediencí
5
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
3 g
Doba přípravy
90 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup přípravy

Bůček nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme, promícháme s nakrájenou cibulí, utřeným česnekem a vložíme do pekáče. Během pečení občas zamícháme a dbáme, aby se cibule nepřipálila. Dozlatova upečené maso vyjmeme z pekáče a zalijeme procezeným vypečeným tukem.

Vytisknout recept (PDF)
Cibule volná
80 g
Cibule volná
Cibule volná
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (20g)
Sacharidy 9,4g 1,9g
Cukry
Proteiny 1,3g 0,3g
Tuky 0,1g 0g
Vláknina
Energie 175Kj 35Kj
Bez lepku Bez lepku
Česnek
12 g
Česnek
Česnek
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (3g)
Sacharidy 28g 0,8g
Cukry
Proteiny 1,8g 0,1g
Tuky 0,1g 0g
Vláknina 2,1g 0,1g
Energie 494Kj 15Kj
Bez lepku Bez lepku
Jedlá sůl
6 g
Jedlá sůl
Jedlá sůl
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (1.5g)
Sacharidy 0g 0g
Cukry 0g 0g
Proteiny 0g 0g
Tuky 0g 0g
Vláknina 0g 0g
Energie 0Kj 0Kj
Bez lepku Bez lepku
Pepř černý mletý 20 g
4 g
Pepř černý mletý 20 g
Pepř černý mletý 20 g
Výrobce
BENKOR s.r.o.
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (1g)
Sacharidy 64g 0,6g
Cukry 0,6g 0g
Proteiny 10g 0,1g
Tuky 3,3g 0g
Vláknina 25g 0,3g
Energie 1054Kj 11Kj
Bez lepku Bez lepku
Vepřový bok
500 g
Vepřový bok
Vepřový bok
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (125g)
Sacharidy 0g 0g
Cukry 0g 0g
Proteiny 10g 13g
Tuky 53g 66g
Vláknina 0g 0g
Energie 2133Kj 2666Kj
Bez lepku Bez lepku