Kategorie receptů
Vepřové v kapustě
Počet ingrediencí
8
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
15 g
Doba přípravy
60 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Vepřové maso nakrájíme na kousky. Oloupanou cibuli nakrájíme a osmahneme na oleji dorůžova. Přidáme maso, osmahneme je, přidáme sůl, pepř a podlijeme teplou vodou. Dusíme do poloměkka. Kapustu očistíme, zbavíme košťálu, opláchneme, nakrájíme na kostky a spaříme ve vařící vodě. Poloměkké maso vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, osmažíme, zalijeme vlažnou vodou, dobře rozmícháme a vaříme. Přidáme spařenou kapustu, utřený česnek se solí a za občasného míchání dodusíme doměkka.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
80 g
Česnek
6 g
Kapusta biela
480 g
Jedlá sůl vakuová 1 kg
4 g
Vepřové maso (kotlety)
400 g
Pepř černý mletý 20 g
1 g
Mouka cizrnová výběrová 400 g
20 g