Kategorie receptů
Vepřové na žampiónech
Počet ingrediencí
6
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
3 g
Doba přípravy
90 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Vepřové maso osolíme a opečeme na oleji. Maso vyndáme a na zbylém oleji osmahneme cibulku. Maso vložíme zpět, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Když je maso měkké, vyndáme ho a do šťávy přidáme mouku. Osmahneme, přidáme vodu, rozmícháme a vaříme dvacet minut. Nakrájené žampiony podusíme na zbývajícím tuku a přidáme do šťávy. Chvíli povaříme.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
60 g
Jedlá sůl vakuová 1 kg
6 g
Vepřové maso (kotlety)
480 g
Žampión zahradní 500 g
100 g
Bezlepková mouka Nomix 500 g
10 g