Kategorie receptů
Studentský talíř
Počet ingrediencí
16
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
19 g
Doba přípravy
20 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Do rozkrojeného hermelínu vložíme nakrájené trhané maso, posypeme grilovacím kořením a trochou oleje, zapečeme v troubě (nebo MW troubě). Všechnu zeleninu (okurka, rajče, ledový salát, paprika, olivy) nakrájíme, smícháme se zálivkou (bílý jogurt, hořčice, česnek, sůl, pepř, olej) a přidáme uvařené vejce. Polovina bílého jogurtu, lžíce plnotučné hořčice, sůl, pepř, trocha oleje a stroužek podrceného česneku, vše smícháme. Hermelín s masem, salát i krokety (nebo jinou přílohu) servírujeme na talíř (můžeme posypat ořechy).
Vytisknout recept (PDF)Okurka hadovka
100 g
Paprika červená
100 g
Rajčata
100 g
Česnek
1 g
Salát hlávkový
100 g
Vejce
100 g
Jedlá sůl vakuová 1 kg
2 g
Olivový olej
20 g
Olivy zelené
50 g
Vlašské ořechy jádra
20 g
Jihočeský jogurt bílý min. 25% 200 g
150 g
Hermelín
170 g
Pepř černý mletý 20 g
1 g
Grilovací koření 40 g
3 g
Trhané vepřové 300 g
300 g