Kategorie receptů
FILTRACE

Pečený vepřový bůček se zelím

Počet ingrediencí
5
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
4 g
Doba přípravy
80 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup přípravy

Bůček mírně osolíme, okmínujeme, vložíme kůží dolů do pekáče, lehce podlijeme vodou a pečeme za občasného polévání výpekem a vodou doměkka. Ke konci pečení bůček obrátíme, na několika místech nařízneme a dopečeme. Upečený bůček vyjmeme, část vypečené šťávy slijeme a ponecháme stranou. Zbylou šťávu vysmahneme na tuk, zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme trochou vody, rozmícháme a šťávu povaříme nejméně 20 minut, lehce dosolíme, nakonec procedíme a vlijeme do ní vypečené sádlo a krátce povaříme.

Vytisknout recept (PDF)
Jedlá sůl vakuová 1 kg
10 g
Jedlá sůl vakuová 1 kg
Jedlá sůl vakuová 1 kg
Výrobce
Kávoviny akciová společnost
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (2.5g)
Sacharidy 0,3g 0g
Cukry 0,1g 0g
Proteiny 0,3g 0g
Tuky 0,1g 0g
Vláknina 0,3g 0g
Energie 50Kj 1Kj
Bez lepku Bez lepku
Kmín celý
2 g
Kmín celý
Kmín celý
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (0.5g)
Sacharidy 58g 0,3g
Cukry
Proteiny 12g 0,1g
Tuky 13g 0,1g
Vláknina
Energie 1683Kj 8Kj
Bez lepku Bez lepku
Kysané zelí efko 500 g. Připraveno k servírování!
200 g
Kysané zelí efko 500 g. Připraveno k servírování!
Kysané zelí efko 500 g. Připraveno k servírování!
Výrobce
efko cz s.r.o.
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (50g)
Sacharidy 0,6g 0,3g
Cukry 0,6g 0,3g
Proteiny 1,4g 0,7g
Tuky 0,5g 0,3g
Vláknina
Energie 73Kj 37Kj
Bez lepku Bez lepku
Rýžová mouka bez lepku 1000 g
20 g
Rýžová mouka bez lepku 1000 g
Rýžová mouka bez lepku 1000 g
Výrobce
BIOLEPEK s.r.o.
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (5g)
Sacharidy 76g 3,8g
Cukry 0,5g 0g
Proteiny 8,4g 0,4g
Tuky 2,2g 0,1g
Vláknina 1,4g 0,1g
Energie 1515Kj 76Kj
Bez lepku Bez lepku
Vepřový bok
480 g
Vepřový bok
Vepřový bok
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (120g)
Sacharidy 0g 0g
Cukry 0g 0g
Proteiny 10g 12g
Tuky 53g 64g
Vláknina 0g 0g
Energie 2133Kj 2560Kj
Bez lepku Bez lepku