Kategorie receptů
Katův šleh
Počet ingrediencí
10
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
14 g
Doba přípravy
35 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a na oleji orestujeme téměř do měkka. Přidáme nakrájenou cibuli, necháme zesklovatět, vložíme nakrájené okurky a kápie, rozsekané feferonky, kečup a několik kapek worcestru. Necháme krátce podusit. Podáváme s bramboráky.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
150 g
Jedlá sůl vakuová 1 kg
4 g
Vepřová kýta bez kosti
750 g
Křupavé feferony 720 ml. Ručně skládané!
50 g
Okurky delikates 5-8 cm 720 ml. Chutné a křupavé!
100 g
Kapie červená
100 g
Pepř černý mletý 20 g
4 g
Beraní rohy sterilované 620 g
50 g
Olej řepkový
20 g