Kategorie receptů
Hamburgery s trhaným vepřovým masem
Počet ingrediencí
16
Počet porcí
6
Sacharidy na jednu porci
53 g
Doba přípravy
25 minut
Bez lepku
Postup přípravy
V menší misce smícháme zakysanou smetanu s majonézou (5 PL). Do směsi prolisujeme česnek (5 stroužků), osolíme, opepříme a dochutíme nasekaným koprem a pořádně promícháme. Po té připravíme maso. Trhané vepřové maso vyndáme z obalu, dáme i se šťávou do menšího skleněného pekáčku, zaklopíme a pečeme v předehřáté troubě po dobu 25 minut. Po ohřátí maso natrháme dvěma vidličkami. Bulky rozkrojíme, dáme na tři minutky orestovat do trouby nebo na pánev, aby lehce zhnědly. Obě poloviny potřeme dipem a pak na spodní nandáme trhané vepřové maso, restovanou cibulku zkaramelizovanou s medu), orestovanou slaninu a žampiony, salát, 3 plátky rajčete a okurky a volské okem.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
150 g
Okurka hadovka
100 g
Rajčata
100 g
Česnek
10 g
Salát hlávkový
100 g
Vejce
350 g
Jedlá sůl
2 g
Kopr
5 g
Žampión zahradní 500 g
50 g
Kysaná smetana 15% 180 g
200 g
Váhalova slanina 1,5 kg
50 g
Pepř černý mletý 20 g
1 g
Včelí med smíšený luční 250 g
15 g
Majonéza 50% 100 ml sáček
60 g
Trhané vepřové 300 g
300 g