Kategorie receptů
Enchiladas
Počet ingrediencí
15
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
33 g
Doba přípravy
40 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Troubu necháme rozehřát na 200 °C. V hrnci osmažíme cibuli a prolisovaný 3 stroužky česneku. Posypeme sladkou paprikou a chilli a necháme zpěnit. Přisypeme hladkou mouku a uděláme jíšku. Přilijeme šťávu ze sous-vide masa a 350 ml vody. Přidáme koření. Rozmixujeme do hladka. Tortilly (4 ks) naplníme trhaným masem smíchaným s fazolemi a trochou omáčky. Dno zapékací mísy vylijeme polovinou omáčky. Na ni vyskládáme zamotané tortilly. Zbytkem omáčky přelijeme tortilly. Pečeme 15-20 minut. Posypeme nastrouhanými sýry a necháme péct ještě 5 minut.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
50 g
Paprika červená
100 g
Rajčata
80 g
Česnek
3 g
Jedlá sůl
1 g
Paprika červená chilli
3 g
Parmazán 100 g
100 g
Fazole černé celé 400 g
250 g
Tortilla kukuřičná 6"(15cm) Vacuum RETAIL 12 ks 181 g
60 g
Jihočeský eidam 45 % plátky 100 g
150 g
Kmín římský 30 g
1 g
Pepř černý mletý 20 g
1 g
Tymián 10 g
1 g
ARAX BIO Mouka amarantová hladká 300 g
35 g