Kategorie receptů
Enchiladas rojas
Počet ingrediencí
7
Počet porcí
1
Sacharidy na jednu porci
24 g
Doba přípravy
15 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Maso připravíme dle návodu. Ochutíme kořením. Kukuřičné tortilly (2 ks) z obou stran zprudka zahřejeme na suché rozpálené pánvi. Hotové tortilly naplníme krémem z černých fazolí a trhaným masem. Naplněné tortilly srolujteme a naskládáme do zapékací misky. Přelijeme salsou a posypeme sýrem. Enchilady zapečeme v troubě, dokud sýr nezezlátné. Podáváme s čestvým zeleninovým salátkem.
Vytisknout recept (PDF)Tortilla kukuřičná 6"(15cm) Vacuum RETAIL 12 ks 181 g
30 g
Balsýr 200 g
30 g
Garam masala 25 g
1 g
Olej slunečnicový
10 g
Fazole černé Refried krém 580 g
50 g
Salsa Ranchera 250 g
20 g